Reiki informatie

REIKI - UNIVERSELE KOSMISCHE LEVENSENERGIE! REI = Universeel/Kosmisch, KI = Energie. Reiki is kosmische energie waar we bij onze geboorte [onbewust] al over beschikken. Iedereen kan zijn handen op zichzelf, een persoon, dier, plant of boom leggen en deze kosmische magnetische levensenergie door geven. Het unieke van de methode van Mikao Usui is het proces van de reiki inwijdingen. Tijdens de inwijdingen gebruikt de reiki master de vier reiki symbolen en mantra's die Mikao Usui heeft doorgegeven. Hierbij worden de energie kanalen [chakra's] gereinigd en heropend, waardoor de doorstroming van universele levensenergie weer wordt geactiveerd.
REIKI 1: De eerste graad [her]opent je energie kanalen zodat de energie weer vrij kan stromen. Je ontvangt 4 reiki inwijdingen.
In deze cursus worden tevens de handposities uitgelegd om jezelf en anderen te behandelen.
REIKI 2: Deze graad geeft voor jezelf een enorme verdieping in je spiritualiteit en persoonlijke groei. Je ontvangt één inwijding en een drietal symbolen en mantra's. Je ervaart dat tijd en afstand geen beperking vormen voor het overbrengen van energie.
REIKI 3: Je wilt werken aan je persoonlijke groei, maar [nog] geen les geven. Je ontvangt één inwijding en het master symbool met manta. Reiki 3 is vooral voor persoonlijke ontwikkeling, door de inwijding van de derde graad wordt de mogelijkheid om de universele energie toe te passen versterkt, waardoor de verbinding tussen lichaam en ziel nog meer kan worden ervaren.

Reiki vervangt geen medische verzorging en / of medicijnen maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces.

© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel