Cursus Reiki 3

Reiki 3 -  Practioner of reiki 3a is het samenkomen en verdiepen van alles wat je bij reiki 1 en reiki 2 hebt geleerd. Reiki 3 is de inwijding en verdieping op zielsniveau. Je leert om steeds meer op afstand te kijken naar je eigen angsten, en de emoties en blokkades die hier uit voortvloeien, om vervolgens de keuze te maken voor liefde, vrede en een diep vertrouwen in leiding en hulp vanuit het hogere plan. Om zo steeds meer in contact te komen met wat je ten diepste in wezen bent: je Ziel. Dit is een prachtig en helend proces, wat steeds meer en vaker rust en vrede brengt. Niveau 3 heeft tot doel de al eerder geopende en versterkte toegang en doorstroming van de Universele Energie verder te versterken. Het is voor iedereen die verder wil werken aan persoonlijke bewustwording en ontwikkeling maar [nog] geen les wil gaan geven. De inwijding ondersteunt het tot stand komen van een intensere verbinding tussen lichaam en ziel. Tijdens de cursus ontvang je  1 inwijding voor alle chakra’s waarbij het 4e reiki symbool in je hand[en] wordt getekend. Dit symbool kun je toepassen bij alle behandelingen. [ook bij afstandsbehandelingen].
Vrijdag 18 oktober 2024 [onder voorbehoud]. Aanvang 10.00 uur. Kosten: € 225,00 inclusief reader en certificaat.


Wil je graag samen of met een groepje  de reiki 3 cursus doen? Het is altijd mogelijk om in overleg een datum te plannen.
info@sietskes-mineralen.nl / tel.06-51075399

Reiki vervangt geen medische verzorging en / of medicijnen maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces.

 

 

Sorteer op
 • Aanmelden Cursus Reiki 3
  Aanmelden Cursus Reiki 3

  Vrijdag 18 oktober [onder voorbehoud] Aanvang: : 10.00 uur. Kosten: € 225,00 inclusief reader en certificaat.
  [geen verzendkosten: kies bij betaling voor de optie afhalen in Wormerveer]

  Wil je graag samen of met een groepje…

  € 225,00
© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel