Beurs & Braderie Agenda

Op deze pagina vind je een overzicht van beurzen, braderieën en jaarmarkten waar wij aanwezig zijn.

Klankschalen en Oceandrums zijn live te zien en te beluisteren ( oceandrums alleen op beurzen).
Pendels zijn te proberen en Feng Shui hangers te bewonderen.
Natuurlijk zijn onze heerlijke zelfgemaakte kruidenthee, edelstenen en mineralen, armbanden, hangers en nog veel meer leuke (cadeau) artikelen te koop op de volgende beurzen, braderieën en jaarmarkten. 
Hou deze pagina in de gaten want mocht een braderie of beurs onverhoopt niet doorgaan dan zullen wij dit z.s.m. hieronder vermelden ______________________________________________________________________________________________________________________________________

Speciale wensen of graag een artikel op de beurs of braderie bekijken of kopen? Laat het ons vooraf even weten met een e-mail. Wij nemen het artikel dan vrijblijvend voor je mee en  dan weet je zeker dat je niet mis grijpt !

emailadres: info@sietskesmineralen.nl
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zaterdag 1 & zondag 2 APRIL 2023 staan Reiki 2002 en Oceandrum.nl samen op de Paranormaal Alternatiefbeurs in Rijswijk
Op ons kraamnummer N01, verkopen wij edelstenen- en mineralen, klankschalen, boeddha´s, pendels, handgemaakte Feng Shui raamhangers, edelsteen armbanden, hangers, kristal pyramides, zelf samengestelde theemelanges, losse kruiden, handgemaakte beschilderde en onbeschilderde oceandrums en nog veel meer.
Op de kraam er naast, nummer M01,  kun je bij Sietske terecht om een edelsteen uit te laten pendelen die op dit moment bij je past maar dat kan natuurlijk ook voor een ander die je met een edelsteen wilt verrassen. 
Tevens is het mogelijk om uitleg te krijgen over klankschalen en stemvorken.
Als je de beursvloer op loopt staan wij als het ware links achter in de hoek.


De beurs is geopend op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17.00 uur.
Kaarten zijn te koop via : Paranormaal alternatief met kortingcode: Reiki2002 dan krijg je 2 euro korting per kaartje .
Volgende datum :
- 3 & 4 juni 2023
- 16 & 17 september 2023
- 18 & 19 november 2023
________________________________________________________________________________________________________________________

Op zaterdag 25 & zondag 26 maart 2023 staan Reiki 2002 en Oceandrum.nl samen op de https://internationalemineralenbeurs.nl
Op kraamnummer Q01+P01 verkopen wij edelstenen- en mineralen in ruwe vormen, geslepen, knuffelstenen, massagestenen, bollen, skulls, knuffelstenen, Abalone schelpen, kralen, pendels, Feng Shui raamhangers en nog veel meer.

Als je de beursvloer op komt sla je gelijk linksaf en zie je ons aan je linkerhand staan bij bij de 5de en 6de kraam tegen de muur.
De beurs is geopend op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Kaarten zijn te koop via :https://internationalemineralenbeurs.nl/kaartverkoop
Volgende data:
14 & 15 oktober 2023
23 & 24 maart 2024
5 & 6 oktober 2024

 

© 2022 - 2023 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel