Cursus Reiki 2

REIKI  2 kan een grote verdieping in je spiritualiteit en persoonlijke groei geven. Je ervaart dat tijd en afstand geen beperking vormen voor het overbrengen van energie. Je leert om meer vanuit je gevoel en intuïtie te [be]handelen, de energie voelt krachtiger en stroomt door op de diepere niveaus. Tijdens de cursus ontvang je 3 reikisymbolen en 1 inwijding voor alle chakra’s. De symbolen leer je tekenen en deze worden tijdens de inwijding  in je hand[en] getekend. Je leert met de symbolen te werken op fysiek, emotioneel en mentaal gebied door fysieke aanraking of door het sturen van energie op afstand naar anderen of naar jezelf.Dit kan naar een huidige situatie maar ook naar momenten waarop problemen zijn ontstaan. Reiki ondersteunt bij het erkennen, herkennen en verwerken van een moment uit onze jeugd of met mensen of gebeurtenissen uit ons verleden die nog steeds invloed op ons kunnen hebben.
Vrijdag 18 september [ onder voorbehoud]. Aanvang 10.00 uur. Kosten: € 195,00 inclusief reader en certificaat.

Wil je graag samen of met een groepje de reiki 2 cursus doen? Het is altijd mogelijk om in overleg een datum te plannen.
info@sietskes-mineralen.nl / tel.06-5107539

Reiki vervangt geen medische verzorging en / of medicijnen maar ondersteunt wel iedere therapie en het natuurlijke genezingsproces.

 

Sorteer op
 • Aanmelden Cursus Reiki 2
  Aanmelden Cursus Reiki 2

  Vrijdag 13 september. Aanvang 10.00 uur. Kosten van de workshop : € 195,00. Inclusief reader en certificaat.
  [geen verzendkosten: kies bij betaling voor de optie afhalen in Wormerveer]

  Wil je graag samen of met een groepje…

  € 195,00
© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel