Reis met het Medicijnwiel

Het Medicijnwiel is meer dan alleen een vorm van Astrologie, het is een representatie van het leven zoals de Amerikaanse Indianen dat zien, de cirkel van leven, zoals iedereen die moet volgen. Ieder Medicijnwiel is daarom heel persoonlijk!   Het  herinnert ons eraan dat de wereld geleid wordt door relaties en de natuurlijke orde van dingen en dat we alle levende dingen moeten respecteren.
We volgen het Medicijnwiel zoals de Zon zich om de Aarde wentelt (met de klok mee) en we beginnen bij het Oosten omdat dit de windrichting is waar de Zon opkomt. Iedere steen of voorwerp die in het Medicijnwiel gelegd wordt vertelt zijn eigen verhaal, en kan ons belangrijke lessen leren die ons op een bepaald moment in ons leven kunnen beïnvloeden. Je kunt zelf allerlei materiaal wat verbonden is met de natuur meenemen om jouw medicijnwiel te leggen, b.v. stenen, takjes, noten etc.
Met gebruik van trommels en oceandrums bekrachtigen we ons medicijnwiel.
Ga mee op reis met het Medicijnwiel - De Heilige Cirkel van het Leven. Deze cirkel van het leven passeert meerdere malen in ons leven hier op aarde. We beginnen  de reis in het oosten, de lente, het ontwaken van nieuw leven, daarna reizen we door naar het zuiden de zomer, volledige ontplooiing en bloei, de reis gaat verder, door naar het westen - de herfst, het oogsten en verwerken van alles wat we geleerd hebben, dan reizen we naar het noorden de winter, het seizoen van afsterven en rust. Na het noorden, na de winter begint de cyclus opnieuw …………… Ontdek tijdens de reis waar jij op dat moment in jouw cirkel, jouw cyclus verblijft.
Datum: dinsdagavond 22 oktober. Aanvang 19.30 uur, Kosten: €  35,00 per persoon. 

Het is ook mogelijk om samen of met een eigen groepje [maximaal 6] in overleg een datum voor een workshop te plannen. Ook overdag mogelijk. info@sietskes-mineralen.nl / tel.06-51075399

Je kunt ook afspreken voor een privé sessie Het Medicijnwiel.  - Kosten €  60,00 - datum in overleg.

 


 

Sorteer op
  • Aanmelden Reis met het Medicijnwiel
    Aanmelden Reis met het Medicijnwiel

    Dinsdagavond 22 september. Aanvang 19.30 uur. Kosten: € 35,00. [geen verzendkosten: kies bij betaling voor de optie afhalen in Wormerveer]

    Wil je samen of met een eigen groepje [maximaal 6 personen] een workshop doen? Het is…

    € 35,00
© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel