Workshop Edelstenen Basis

Onze voorouders waren zich al heel goed bewust van de kracht van kristallen en edelstenen. Hun schoonheid, prachtige kleuren en vormen hebben altijd al de aandacht getrokken, maar hun waarde gaat veel verder dan het uiterlijk. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om met edelstenen te werken. Een edelsteen zoek je soms uit om de energie die ze uitstralen en soms om hun schoonheid. En soms zoeken edelstenen jou uit! Tijdens onze workshops gaan we zoveel mogelijk praktijkervaring opdoen. 
Workshop Edelstenen Basis- Tijdens deze workshop maak je kennis met de volgende onderwerpen: Doorstroming met twee bergkristallen voor het in evenwicht brengen van je energie. / De verschillende bestanddelen, structuren, kleuren en vormen. / Hoe kies ik een steen die bij mij past en wanneer en hoe kun je stenen gebruiken. / Werking van edelstenen en mineralen op lichaam en geest. / Meditatie met edelstenen. Het reinigen en verzorgen van edelstenen. / De chakra’s en edelstenen. Chakra legging met edelstenen. / Combinaties van stenen bij diverse klachten. / Tips voor het werken met kristallen. Datum: donderdag 24 oktober. Kosten: € 95,00 Inclusief reader .

Wil je graag samen of met een eigen groepje de workshop volgen? Het is altijd mogelijk om in overleg een datum te plannen.
 info@sietskes-mineralen.nl / tel.06-51075399

Sorteer op
 • Aanmelden Edelstenen Basis
  Aanmelden Edelstenen Basis

  Donderdag 24 oktober. Aanvang 10.00 uur. Kosten : € 95,00 Inclusief reader.
  [geen verzendkosten: kies bij betaling voor de optie afhalen in Wormerveer]

  Wil je graag met een eigen groepje [maximaal 6] een workshop doen? Het is…

  € 95,00
© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel