Palo Santo

Palo Santo - Heilig Hout 
Palo Santo  -ook wel Heilig hout genoemd -is een houtsoort die al eeuwen gebruikt wordt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Het hout heeft een zachte, zoete, warme en rustgevende geur. Deze Palo Santo is lokaal gewonnen met respect voor de natuur. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt van takken die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt. Palo Santo komt veel voor in de kust gebieden waaronder o.a. Peru.
Gebruik: Steek één einde van het stokje aan en laat deze een aantal seconden branden, blaas dan de vlam uit. Laat het stokje verder gloeien en verspreid de rook over je lichaam, over voorwerpen of in de ruimte die je ritueel en/of energetisch wilt reinigen. Je kunt de rook verspreiden met je handen of met een veer. Het is voldoende om een klein stukje hout te verbranden om een vredige, warme atmosfeer in je ruimte te brengen. Herhaal het proces als het stokje te snel uit gaat.
 

Sorteer op
  • Palo Santo  stokjes
    Palo Santo stokjes

    Palo Santo / Heilig Hout / 4 stokjes - Palo Santo is een houtsoort die al eeuwen gebruikt wordt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Het heeft een zachte, zoete, warme en…

    € 4,95
© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel