Pendelen van een Edelsteen

Een edelsteen uit laten pendelen voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders.  De prijs voor het uit pendelen is inclusief het  edelsteenhangertje of de knuffelsteen, een briefje met de werking van de steen maar  exclusief verzendkosten. 
Opties: Maak een afspraak met Sietske voor een pendelsessie in Wormerveer - 0651075399 of mail naar: info@sietskes-mineralen.nl .
Bestel via de webwinkel. Stuur een e-mail of whatsapp en geef  je voor- en achternaam en de geboortedatum door van jezelf of van de persoon waarvoor je een edelsteen wilt laten pendelen.  Vergeet niet aan te geven of je een edelsteenhangertje of trommelsteen wilt.
Als je voor iemand anders een edelsteen wilt laten uitpendelen vraag dan altijd of ze dit goed vinden!
Het pendelen: Met onze pendel, pendelkaart en jouw gegevens pendelen we nu een edelsteen voor je uit. De edelsteen die hieruit komt sturen wij na ontvangst van de betaling naar je toe incl. een beschrijving van de werking van de edelsteen. Ook is het mogelijk om deze als cadeautje op te laten sturen naar het door jou ingevulde afleveradres. Het edelsteenhangertje wordt ZONDER waxkoordje of zilveren kettinkje geleverd, deze kun je  altijd aan je bestelling toevoegen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een orderbevestiging per mail.  Controleer je ongewenste mail, soms komt de mail daarin terecht. Het bedrag op de orderbevestiging kun je overmaken naar het door ons vermelde rekeningnummer. Wanneer de betaling is ontvangen versturen wij je bestelling z.s.m., hiervan ontvang je nog een aparte mail.

 

Sorteer op
 • Pendelen van een Edelsteen
  Pendelen van een Edelsteen

  Bij het bestellen van dit artikel geef je aan in het veld OPMERKING :
  De voor en achternaam en de geboorte datum van de persoon waarvoor je een edelsteen wilt laten pendelen.
  Je kunt eventueel ook aangeven of er specifieke wensen…

  € 12,50
© 2022 - 2024 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel