Het Medicijnwiel

Het Medicijnwiel is meer dan alleen een vorm van Astrologie, het is een representatie van het leven zoals de Amerikaanse Indianen dat zien, de cirkel van leven, zoals iedereen die moet volgen. Ieder Medicijnwiel is daarom heel persoonlijk!  
Het  herinnert ons eraan dat de wereld geleid wordt door relaties en de natuurlijke orde van dingen en dat we alle levende dingen moeten respecteren.
We volgen het Medicijnwiel zoals de Zon zich om de Aarde wentelt (met de klok mee) en we beginnen bij het Oosten omdat dit de windrichting is waar de Zon opkomt.
Iedere steen of voorwerp die in het Medicijnwiel gelegd wordt vertelt zijn eigen verhaal, en kan ons belangrijke lessen leren die ons op een bepaald moment in ons leven kunnen beïnvloeden. Je kunt zelf allerlei materiaal wat verbonden is met de natuur meenemen om jouw medicijnwiel te leggen, b.v. stenen, takjes, noten etc.
Met gebruik van trommels en oceandrums bekrachtigen we ons medicijnwiel.

Ga met ons mee op de reis van Medicijnwiel - De Heilige Cirkel van het Leven
Deze cirkel van het leven passeert meerdere malen in ons leven hier op aarde.
We beginnen in het oosten, de lente, het ontwaken van nieuw leven, daarna komt het zuiden - de zomer, volledige ontplooiing en bloei, dan gaan we naar het westen - de herfst, het oogsten en verwerken van alles wat we geleerd hebben, dan volgt hert noorden - de winter, het seizoen van afsterven en rust.

 

Na de winter begint de cyclus opnieuw……………Waar sta jij op dit moment in jouw cirkel, jouw cyclus????????

Data: Nieuwe data volgen in 2023.
Tijd: 12.45 - 16.30 uur.
Kosten van de workshop : €  45,00
Aanmelden of  verdere info: info@sietskes-mineralen.nl / tel.06-51075399

Je kunt ook boeken voor een privé workshop het Medicijnwiel  - Kosten €  75,00
Datum in overleg.


 

© 2022 - 2023 Sietske's Mineralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel